vrijdag 21 maart 2014

Met iPad op Pad, 2 ½ jaar verder….


Als ict coördinator en docente geschiedenis ben ik nu ongeveer 2 ½ jaar bezig met het lesgeven met een iPad, het coördineren van dit project, uitbreiding van docenten en leerlingen die met dit tablet werken en een Master Evidence Based Innovation in Teaching. De ervaringen van docenten en leerlingen delen we op dit blog en ook plaatsen we regelmatig eindproducten van onze leerlingen.
Voor de projecten die ik samen met mijn leerlingen op dit moment uitvoer, wil ik u verwijzen naar het blog van het Selfie project van atheneum 3 en het blog van Code-R van havo 3.
Inmiddels ben ik voor wat betreft mijn studie bezig met de master thesis en heb ik in mijn derde paper al enkele onderzoeksresultaten kunnen presenteren voor het werken met een iPad voor het vak geschiedenis op 3 havo en 3 atheneum middels de evidence based onderzoekmethode.
In mijn master thesis zal het onderzoek worden uitgebreid met de resultaten van de  vakken Duits (kijk- en luistervaardigheid) en Engels (leesvaardigheid).
Op dit moment zijn er op onze school ongeveer 90 leerlingen die werken met een iPad en 13 docenten (onder- en bovenbouw en diverse vakken) en zijn we bezig met plannen voor schooljaar 2014 – 2015.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten